Update: Internationale SDS-Congres Cambridge

UITGESTELD NAAR 19- 22 april 2022

Het organisatiecomité volgt de gezondheidssituatie over de hele wereld om het 10e Internationale wetenschappelijk congres Shwachman-Diamond Syndroom te plannen. Huidige planning is nu april 2022!  

Het internationale wetenschappelijk congres SDS wordt normaliter om de twee jaar georganiseerd. Het is het enige multidisciplinaire forum specifiek gewijd aan SDS. Vanwege het coronavirus (COVID-19) is het congres driemaal uitgesteld (april 2020, maart 2021 en nu april 2022).

De website wordt steeds geactualiseerd: http://www.sdscongresscambridge.com

Artsen/onderzoekers, wetenschappers, medische studenten uit de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Finland, Canada, Argentinië, Brussel, Denemarken en Frankrijk en komen hier bijeen voor het presenteren, bespreken en verspreiden van het nieuwste onderzoek en belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van SDS. Dit via plenaire presentaties, postersessies, interactieve paneldiscussies en workshops. Vertegenwoordigers van de patiëntenorganisaties van over de hele wereld worden ook uitgenodigd om deel te nemen.

Juli 2021