Update: Internationaal SDS-Congres Cambridge april 2023

Opnieuw UITGESTELD: congres is nu gepland in april 2023

Het organisatiecomité volgt de gezondheidssituatie over de hele wereld om het 10e Internationale wetenschappelijk congres Shwachman-Diamond Syndroom te plannen. Huidige planning is nu april 2023!  

Voor het jaar 2022 is het de bedoeling een aantal Webinar reeksen te organiseren, die zullen bestaan ​​uit lezingen over gerichte onderwerpen. 

Het internationale wetenschappelijk congres SDS wordt normaliter om de twee jaar georganiseerd. Het is het enige multidisciplinaire forum specifiek gewijd aan SDS. Vanwege het coronavirus (COVID-19) is het congres driemaal uitgesteld (april 2020, maart 2021, april 2022 en nu april 2023).

De website wordt steeds geactualiseerd, lees hier de laatste berichtgeving: http://www.sdscongresscambridge.com 

Artsen/onderzoekers, wetenschappers, medische studenten uit de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, Finland, Canada, Argentinië, Brussel, Denemarken en Frankrijk en komen hier bijeen voor het presenteren, bespreken en verspreiden van het nieuwste onderzoek en belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van SDS. Dit via plenaire presentaties, postersessies, interactieve paneldiscussies en workshops. Vertegenwoordigers van de patiëntenorganisaties van over de hele wereld worden ook uitgenodigd om deel te nemen.